Menedzserkalauz 2

Könyvek

A kritikus szellemű és kreatív fiatal emberek közül ma már egyre többen keresnek új utakat, mert belátják, hogy ez a záloga a szebb és élhetőbb jövőnek. Ezért könyveiben megpróbáltam olyan lelkesítő koncepciókat felvázolni, olyan jövőképeket felfesteni, melyek emberi kiutat mutatnak a XXI. század válságából és lehetőséget teremtenek egy élhető és fenntartható világ megvalósítására.
Első könyvemben megmutattam, hogy azok a problémák melyekkel ma a hazai vállalkozók többsége küzd nem saját hibájuk vagy egy sorscsapás következménye, hanem a fejlődés természetes velejárói és felismerve az összefüggéseket lehetségessé válik, hogy mindenki saját kezébe vegye sorsának irányítását, és megindulhat egy olyan fejlődési úton, melynek eredménye egy jól működő, folyamataiban szervezett, környezetével harmóniában élő és dolgozó vállalkozás lesz.
A menedzserkalauz című könyvem két kötetében az organikus szemlélet elméleti kérdéseit mutattam be, és a szervezet, a vezetés és a fejlődés organikus szemléletével kapcsolatos gyakorlati kérdések részletes bemutatását és kifejtését vállaltam fel. A két könyvben felvázolt lelkesítő és kihívásokat rejtő jövőképet pedig néhány olyan vezetéselméleti gondolattal egészítettem ki, mely érzésem szerint segíthetnek ezen gyakorlati gondolatok sikeres megvalósításában és egy emberi jövő létrehozásában.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>