Menedzserkalauz 1. kötet

Menedzserkalauz 1. kötet – A vállalkozások organikus szemlélete

A könyv teljes anyaga hozzáférhető ittMenedzserkalauz I. kötet

Menedzserkalauz 2A 21. században égető szükség van új vezetési módszerekre és ezt a gazdasági élet résztvevői is érzik. Elérkezett az idő, hogy a menedzsment területén is új gondolatok jelenjenek meg, mert Einstein örökérvényű gondolatainak megszületése óta tudjuk, hogy egy problémát, amit egy adott gondolkodás létrehozott, nem lehet ugyanazzal a gondolkodással megoldani. A gyakorlatban mégis azt látjuk, hogy a vezetők és menedzserek tovább küzdenek a régi problémákkal és a racionális, bürokratikus, illetve hierarchikus megközelítésre épülő vezetési elméletekkel.

Ebben a könyvben ezért arra vállalkoztam, hogy megfogalmazzam azokat az új gondolatokat, melyek alkalmasak lehetnek a problémák megoldására és egy új vezetési stílus és ebből fakadóan egy új vezetési kultúra meghonosítására. Az általam bemutatott organikus szemlélet nem egy módszer, amit csak alkalmazni kell, hanem valóban egy szemléletmód, amit el kell sajátítani.

A gyakorlat azt mutatja, hogy aki képes az új szemléletet elsajátítani és gondolkodását a régi beidegződésektől megszabadítani, az vállalkozásában olyan – eddig rejtett – tartalékokat szabadít fel, melyek rövid időn belül a hatékonyság és az eredményesség jól mérhető számaiban mutatkoznak meg. Eközben, a változások mintegy mellékhatásaként, az ilyen vállalkozásokba visszatér az örömteli és értelmes munkavégzés régen elfeledett hangulata.

Az első kötet teljes anyaga szabadon az érdeklődők rendelkezésére áll. NYISSA MEG ÉS TÖLTSE LE A KÖNYVET INNEN: Menedzserkalauz I. kötet

A könyv ezen az oldalon  ill. a nagyobb könyvesboltokban és az internetes web-áruházakban vásárolható meg.