ELŐADÁSOK, WORKSHOPOK

Az ember küldetése 1.Napjainkat a gyors és állandó változások, az újdonságok zavarba ejtő sokfélesége mellett a váratlan társadalmi és politikai események jellemzik. Ugyanakkor a világ tényeinek egymástól gyökeresen eltérő és a valósággal néha még csak köszönő viszonyban sem álló magyarázata következtében a másik ember, a média és a véleményformálók magyarázatára egyre kevésbé tudunk támaszkodni. Nem segítenek az eddig tanultak sem, mert az ezek alapján kialakított vélemények egyre kevésbé pontosak. Így aztán nem marad más, mint a saját érzéseink és előítéleteink, és a mások által alkotott magyarázatok, vélemények állandó hangoztatása.

Viszont a XXI. sz. már többet, az önálló és szabad ítéletalkotás, a bizalommal való élés és a határok felismerésének képességét várja el tőlünk. A modern kor emberének ezért ki kell fejlesztenie az utánagondolás, az utánakeresés és a valódi megismerés képességét és az ezen alapuló önálló ítéletalkotást, mert ha saját magunk alakítjuk ki helyes és igaz véleményünket a világról, az abban tapasztalt dolgokról és céljainkról, akkor magánéletünk és munkánk is sikeresebbé válik.

Ezeket a kihívásokat látva, úgy döntöttem, hogy a korábban sikerrel megtartott, de zárt “Ítéletalkotás” és “Bizalom” valamint “Határaink” workshopokat ismét felelevenítem és meghirdetem. Ezen az oldalon folyamatosan adok tájékoztatást a lehetőségekről és az időpontokról.

4 thoughts on “ELŐADÁSOK, WORKSHOPOK

 1. 76Walker

  Hello admin, i must say you have hi quality articles here.
  Your website can go viral. You need initial traffic only.
  How to get it? Search for: Mertiso’s tips go viral

 2. Németh Klára

  Kedves Péter!
  Siófokról írok és szeretném megkérdezni van- e hely még a székesfehérvári Dinamikus Ítéletalkotás tanfolyamon Varga Andival valószínűleg elmennénk, ha visszajelzel és az árát is megírnád.
  Köszönöm a tájékoztatást: Németh Klára

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>